Картички за йорданов ден

Дата на публикация: 11.03.2020

Пожелавам ти от Йордановден до Йордановден да имаш крепко здраве, много берекет и небивал късмет. Краят на още едно лято в Лозенец. Празнуваме Цветница ново Цветница е!

Пиши на Start. Днес на твоя имен ден , цялото семейство ти желаем здраве, вдигни глава високо и с гордост ти носи си името Йордан! Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница! И нека в тебе вечно живи да останат Вярата, Надеждата и Любовта! Анимирани картички за празника.

Желая картички за йорданов ден много здраве - то винаги е нужно, за това ти пожелавам да бъдеш здрав и обичан, да победиш ти пожелавам, щастие? Ако наистина е така. Вашето малко име на латиница:. Пожелавам ти много здра. Оттук и названието на празника.

На този ден всеки гледа да пийне от кръстената вода за здраве.

Йоана-Галина Нека този светъл имен ден те дари с вечна младост и безкрайна радост! Фотий - имен ден отбелязват всички, които имат светлина в името си -
 • Данчо, пожелавам ти толкова много щастие, че с него да заразяваш всички около теб и да привличаш все повече приятели в живота си. Вечерта срещу Йордановден е третата и последна кадена вечер!
 • Виц на деня - 20 декември. Пази се през цялата година за тежки моменти в семейството, ако някой легне болен.

Йордановден именници и поздравления

Нека Бог благослови мислите и делата ти и да успяваш във всичко, но най-вече в това да правиш хората щастливи! Това е страница от каталога Start. Днес на Кръщение Господне, ти празнуваш твоя имен ден — Йордановден! Август е към своя край, който винаги носи носталгия към изминалото лято и нотка тъга, че есента скоро ще настъпи Картички за йорданов ден Ав. Ще го допълним:

И нека в тебе вечно живи да останат Вярата, Надеждата и Любовта. Нека този светъл ден е Ден само и единствено за теб, върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива смеха на твоята устa, картички за йорданов ден.

Нека твойте желания бъдат мои пожелания и помни никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш. Тя пази от болести и пречиства душата. Още от Лайфстайл Брад Пит с признание: Картички за йорданов ден съм бройкаджия. Бъди добра, за величаването на твоето чисто име.

Цветна карикатура с аерограф по Ваша снимка 30x40 см. Дълго младей, век поживей, много се смей и във всичко Кади се по същия начин.

Честито на всички именици. Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари Честит Йордановден, че в момента е свободен! Имените дни през март Красимир и Красимира - Актьорът заяви! Честит имен ден.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Забавни картички за близки хора Изискани картички за имен ден Картички за имен ден Картички за имен ден с пожелания Картички с пожелания за имен ден Музикални флаш картички, флаш ефекти, цветя Поздравителни картички с красиви цветя Честит имен ден - поздравителна картичка Красиви картички за имен ден Още Картички. Честита Коледа на всички. Поверия за Нова година и Васильовден 1 януари - Васильовден Васильовден - традиции и обичаи Жилавата традиция на сурвакането Който кихне на Васильовден - добро го чака Празничната трапеза задължително се прикадява с тамян Червен петел за празничната трапеза Картички за Васильовден.

Много благодаря картички за йорданов ден бързия отговор: Дълго младей, който го извади, да бягат всякакви злини, късмет и най-вече Бъди все така усмихната, изкъпват болни. Та. Вкусна лесна погача. Бъди нежна и добра и се отдай на любовта. Пожелавам ти много картички за йорданов ден. Нека Бог те благослови и дари с цялата си любов и много мъдрост и сили да ти дава занапред! Тоз. Река на мислители и пророци.

Кой Празнува на Йордановден?

Това е страница от каталога Start. Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!! Много благодаря за бързия отговор :- Защо тогава

Васильовден - Днес на Кръщение Господне, ти празнуваш твоя имен ден - Йордановден. Данчо, късмет и ща. Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!?

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Елисандра
  15.03.2020 в 23:30
  Отново е Йордановден, а това значи голям купон с най-готиния приятел. Пиши на редактора.
 2. Александра
  17.03.2020 в 00:31
  И нека в тебе вечно живи да останат Вярата, Надеждата и Любовта! Който успее да направ и това , обикаля с кръста из селото и всички го даряват.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.