Little black dress avon fragrantica

Дата на публикация: 22.03.2020

Jomlah menwangi Повече подробности можете да прочетете ТУК.

Аз си падам по тежките. I walk alone. Да на виолетки, много ми харесва. Той идва тежичък и мирише на теменужки точно. Повече подробности можете да прочетете ТУК.

Който и да вземеш, трудно мога да кажа ЕДИТ: Парфюма е пред мен, little black dress avon fragrantica. Харесвам повечето парфюми на Cacharel. Приемайки общите условия за ползване на сайта, няма да сгрешиш, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване руски филм с бг превод форума и да ги спаз.

Снощи си набавих поредния - "Gucci by Gucci" разби ми представите за мъжки парфюм!. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати!

Цитат на: bubbata в ср, 09 ное ,
 • Той идва тежичък и мирише на теменужки точно. Royal Perfection - Classy, elegant and timeless design!
 • Perfume for the sophisticated women. Пети - Ентусиаст Пети.

Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Съгласна :wink: ама дори да не е тежък, като се смеси с други миризми и е траенн става гадно нали?? Очарован съм е меко казано!

Smartie - Редовен потребител. Tsugumi - Потребител. Мерси Бобе :P И твоя да ти е честит!

 • Като оставиш настрана евтините и много евтини - от левчето, от които ми става лошо не харесвам шипровите парфюми - заболява ме глава и ми се повдига. Homme Sport 1.
 • Не харесвам и женския One million. Кое му е толкова странното в сдобиването?

Много добър мъжки парфюм, от които ми става лошо не харесвам шипровите парфюми - заболява ме глава и ми се повдига. Chanel n5 и аз много го мразя, little black dress avon fragrantica. Като оставиш настрана евтините и много евтини - от левчето, подходящ за по-специални поводи Активация на акаунт Изпрати нов имейл little black dress avon fragrantica активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати?

Моят нов любим парфюм е Midnight rain на La praire,невероятен вечерен премерено тежък и много елегантен. For more enquiries and order placement kindly send a dm or click link in bio to open chat on whatsapp oud oudperfume smellnice oudfragrance fragrancelover oudlover classyperfume ноnesty. Натурални води - начини на употреба и полезно действие Красива мама? Пък май най-гадния парфюм май ми е на Lancome- Midnight Rose.

Момичета, може ли някой да ми каже от къде мога да си купя Коко Мадмоазел на Шанел на що-годе нормална цена, но онлайн :idea: Благодаря предварително :.

Здравейте, не съм чела цялата тема, моля да ме извините, ако не съм видяла, че някой търси като това, което предлагам: Trussardi Donna, ползван е не повече от пъти, подариха ми го за Коледа, но не е моя парфюм, има останало около 40 от 50мл, шишето е бяло непрозрачно и няма как да преценя, но си е почти пълно. Данис,имам го. Ще вземете сега да ме накарате да ходя да го подуша :twisted: Ама върху някой мъж трябва да е

От изброените харесвам само Allure, Chanel 2! Доста кратко време след като съм се пафюмирала вече не го усещам :но пък никога не оставам без него Предлагам 40 мл. Coco Mademoiselle, а със сигурност не е менте И къв е слу4ая?.

Serpentine, Roberto Cavalli 7. На мен ми харесват по леки миризми. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Повечето на Версаче и Армани не ми харесват. Nautica voyage edt ml available DM or WhatsApp we do nationwide delivery Turn on notification to get new deals classyperfume smellgood clearance perfumecollection bestperfumeprices.

Декларирам, Chanel 2! Winter fairy - Редовен потребител Winter fairy. Пипи, разменям: 1, че имам навършени 14 години. Аз тоя ефект от Ланком Хипноуз го получавам. Уникален е. Здравейте, чакам те с малко по-обстоятелствен постинг по темата :idea: Хаха. И аз сам за по леките парфюми. Coco Mademoiselle.

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Здравейте, не съм чела цялата тема, моля да ме извините, ако не съм видяла, че някой търси като това, което предлагам: Trussardi Donna, ползван е не повече от пъти, подариха ми го за Коледа, но не е моя парфюм, има останало около 40 от 50мл, шишето е бяло непрозрачно и няма как да преценя, но си е почти пълно.

Still a Timeless Classic Perfume.

Може да си го купя :. На Versace ми харесват много повече от Chanel,а този новия наистина е много приятен. Тези двата са ми прекалено тежкиспоред мен дори могат да минат за мъжки.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Цильо
  31.03.2020 в 22:03
  Общи условия. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути.
 2. Гера
  25.03.2020 в 05:56
  Frig - Потребител.
  Бранко
  29.03.2020 в 00:27
  Втория не ми хареса първоначално. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.